Kulüpler Birliği Ali Koç'un istifasını kabul etmedi

Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklama yapan Fatih Saraç, Ali Koç'un istifasının reddedildiğini belirterek "Teklifimizi kabul ettiği için Ali Koç'a teşekkür ediyoruz." dedi.

Haber Merkezi

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından Kasımpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Saraç açıklamalarda bulundu.

NTVSpor'da yer alan habere göre Fatih Saraç, toplantıda Ali Koç'un istifasının reddine karar verildiğini ve Koç'un kendilerini kırmadığını söyledi.

Saraç'ın açıklamaları şu şekilde:

"Toplantıda ana konumuz Ali Koç'un istifasıydı. Toplantımıza 16 kulübümüz katıldı. Toplantıya katılan 16 kulübün sözlü, 1 kulübün de yazılı onayıyla ittifakla Ali Bey'in istifasının reddini istedik. Bu hususta hepimizin ortak bir görüş birliği vardı. Ali Koç bu talebimizi kırmadı. Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için Ali Koç'a teşekkür ediyoruz."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında yaşananların ardından Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığından istifa ettiğini duyurmuş ve Nisan ayında yapacakları olağanüstü genel kurulda camia olarak kendi kararlarını vereceklerini, gerekirse bir alt ligde mücadele edeceklerini söylemişti.