Erdoğan'dan Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'deki hastanelerle ilgili 'sağlık turizmi' açıklaması

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de kurulan hastanelerle ilgili 'Sağlık turizmine yönelik yurtdışından gelenler, buraya uçaklarla gelecekler ve buralarda tedavilerinden sonra uğurlayacağız' dedi.

Haber Merkezi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli İlk Işık Töreni”nde yaptığı konuşmada Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de kurulan hastanelerin açılışının bayram sonuna kadar yapılmasının planlandığını söyledi.

Erdoğan bu hastanelerin sağlık turizmi için kullanılacağını da belirterek “Sağlık turizmine yönelik yurtdışından gelenler, buraya uçaklarla, ambulans uçaklarla gelecekler ve buralarda tedavilerinden sonra uğurlayacağız” diye konuştu.

İstanbul Havalimanı Metro Projesi törenine video konferansla katılan Erdoğan “İki yıllık bir inşaat süresi sonunda inşallah bugün ışığı görünüyor. İstanbul Havalimanı'nın ulaşım sorunu çözülmüş olacak” diye konuştu.

“İstanbul’a hizmet etmek, eser kazandırmak inanç meselesidir” diyen Erdoğan, konuşmasının devamında “İstanbul mazeret değil hizmet bekler. Hangi kurumun görev alanında olduğunu bakmaksızın İstanbul'un ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Biz 40 yıldır bu şehrin hizmetindeyiz. 1994'ten beri Büyükşehir Belediye Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak İstanbul'u hak ettiği seviyeye çıkarmanın gayreti içindeyiz” sözlerini kaydetti.