TKP 1 Mayıs programını açıkladı

TKP 1 Mayıs’ta saat 10.45'te partinin YouTube kanalında buluşmaya çağırdı. Farklı sektörlerden işçilerin mesajlarını paylaşacakları yayında TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan'a ve Küba, Yunanistan ve İspanya'dan konuklara kulak verilecek. Programa çok sayıda sanatçı katılacak. TKP'nin 100. yılı dolayısıyla yaratılan iki eser de dinleyiciyle buluşacak.

Haber Merkezi

Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs’ta Youtube kanalından özel yayın yapacak.

TKP 1 Mayıs’ta saat 10.45'te partinin YouTube kanalında buluşmaya çağırdı.

Farklı sektörlerden işçilerin mesajlarını paylaşacakları yayında TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan'a ve Küba, Yunanistan ve İspanya'dan konuklara kulak verilecek.

Programa çok sayıda sanatçı katılacak. TKP'nin 100. yılı dolayısıyla yaratılan iki eser de bu programda dinleyiciyle buluşacak.

TKP’den yapılan açıklamada 1 Mayıs özel yayınına dair şöyle denildi:

Türkiye Komünist Partisi'nin hazırladığı 1 Mayıs özel yayınında çok sayıda sanatçı konuk olacak. Farklı sektörlerden işçiler yaşadıklarını, taleplerini, mücadelelerini, 1 Mayıs mesajlarını paylaşacak.

Yayınımız sırasında Türkiye Komünist Partisi Genel Sekreteri Kemal Okuyan'a; Küba, Yunanistan, İspanya’dan konuklarımıza kulak vereceğiz.

Nihat Behram, Gülcan Altan, Levent Üzümcü, Orhan Aydın, Senan Kara, Mehmet Barış, Emin İgüs, Ender Yiğit, Ufuk Karakoç, Cansu Fırıncı, Olgu Ülkenciler ve Yapıcılar Orkestra ile buluşacağız. 

Türkiye Komünist Partisi’nin 100. yılı dolayısıyla yaratılan iki eser dinleyici ile buluşacak. Gülcan Altan 'Boyun Eğme'den sonra şimdi de 'Omuz Ver' çağrısını bir şarkıda dile getiriyor. Bugün dijital platformlarda yayımlanan şarkının klibini yarın ilk kez yayın sırasında izleyeceğiz. 

Sözleri Nihat Behram’a, müziği ise Ulaş Özer’e ait 'Partim' marşını hep birlikte söyleyeceğiz.

soL haber merkezimize bağlanarak günün gelişmelerini de kısaca aktaracağımız yayınımız 1 Mayıs günü 10.45'te başlayacak.

10.45'te Youtube kanalımızda buluşalım.

Yaşasın 1 Mayıs!

TKP'nin 1 Mayıs Özel Yayını: