TKP: Partimiz az bir oy farkı ile Defne Belediye Başkanlığını kazanamadı

TKP, "Partimiz başa baş giden bir süreç sonucunda az bir oy farkı ile Defne Belediye Başkanlığını kazanamadı" açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

Türkiye Komünist Partisi (TKP), baş başa giden süreç sonucunda az bir oy farkı ile Defne Belediye Başkanlığını kazanamadığını açıkladı.

TKP tarafından yapılan açıklamada, "Ayağa kaldırılmayı bekleyen bu ilçede birbirinin elinden tutmuş ve yalnızca kendisine değil tüm ülkeye umut vermiş Defnelilerle birlikte mücadelemize devam edeceğiz" denildi.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklama şöyle:

"Partimiz başa baş giden bir süreç sonucunda az bir oy farkı ile Defne Belediye Başkanlığını kazanamadı.

Aylardır Defne’de kazananın halk olması için büyük bir özveriyle çalışan değerli adayımız, yoldaşımız Hizam Hasırcı’ya ve belediye meclisi adaylarımıza; olağanüstü bir faaliyet yürüten Türkiye Komünist Partisi’nin Defne’deki üye, gönüllü ve dostlarına; kalbi Defne halkı ve TKP ile atan tüm yurttaşlarımıza, aydınlarımıza teşekkür ediyoruz.

Defne’de daha yapacak çok işimiz var. Ayağa kaldırılmayı bekleyen bu ilçede birbirinin elinden tutmuş ve yalnızca kendisine değil tüm ülkeye umut vermiş Defnelilerle birlikte mücadelemize devam edeceğiz."