Atın bu adamı üniversiteden: Üniversiteler fuhuş eviymiş!

'Google'ı Abdülhamid buldu' çıkışıyla hatırlanan gerici Profesör Ebubekir Sofuoğlu kimsenin derslerine gelmediğinden şikayet ederken 'Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri' dedi.

Haber Merkezi

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde profesör olarak görev yapan Ebubekir Sofuoğlu, üniversitelerin "fuhuş evi" olduğunu söyledi.

Akit TV’de yayınlanan Sabri Balaman’ın sunduğu "Derin Kutu" adlı programına katılan Sofuoğlu, öğrencilerin kendi derslerine girmediğinden şikayet ettiği konuşmasında öğrencileri "hedonist" olmakla suçladı.

"Google'ı Abdülhamid buldu", "İstanbul Sözleşmesi çok kan dökecek" ve Ayasofya'ya ilişkin "Camide fahişe olur mu" sözleriyle hatırlanan Sofuoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri” ifadelerini kullandı. Stüdyodaki konuklar Sofuoğlu’na sözlerine “Hocam yapmayın. Biraz ağır oldu” diye tepki gösterdi. Sofuoğlu ise “Gördüğüm var. İstisna değil. Gelin ben sizi gezdireyim. Komşular size söyleyecek, emlakçılar size söyleyecek. Siz nerede yaşıyorsunuz?” dedi.