TKP'nin Ankara adayı Arikan: Bu tabloda sunulan ölümü ve sıtmayı reddediyoruz

Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un aynı dünya görüşünü savunduğuna dikkat çeken TKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arikan başkentlilere çağrıda bulundu.

Haber Merkezi

TKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Ufuk Arikan "Ankara'da bize bu tabloda bir ölüm, bir de sıtma var, seç birini diyorlar. ‘Bunu reddediyoruz, bizim inandığımız değerler, ilkeler var" dedi. 

TKP Ankara İl Örgütü'nün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Melih Gökçek dönemi ile Mansur Yavaş dönemi arasındaki sürekliliğe işaret edildi.

AKP'nin adayı Turgut Altınok'un da Gökçek ve Yavaş ile aynı dünya görüşünü savunduklarına dikkat çekilen video "Melih Gökçek, Turgut Altınok, Mansur Yavaş... Ankaralılar olarak zübükler siyasetine mecbur muyuz? Rant düzenine ve gericiliğe meydan okumak isteyenlerin başka bir seçeneği var mı? Ankaralıların oyu #SatılıkDeğil! Türkiye Komünist Partisi laikliği, cumhuriyeti, eşitliği, özgürlüğü ve kardeşliği savunan Ankaralıları komünist belediyeciliğe omuz vermeye çağırıyor!" ifadeleriyle paylaşıldı.

TKP'nin ABB Başkan adayı Arikan da sözkonusu paylaşımı alıntılayarak "Ankara'da bize bu tabloda bir ölüm, bir de sıtma var, seç birini diyorlar. ‘Bunu reddediyoruz, bizim inandığımız değerler, ilkeler var… Bu değerler satılık değil diyenler’ #OylarTKPye" çağrısında bulundu.