THY, 18 Haziran'da 6 ülkeden direkt uçuşlara başlayacağını açıkladı

Türk Hava Yolları, Covid-19 salgını nedeniyle durdurulan direkt yurt dışı uçuşlarının 18 Haziran'da 6 ülkeden başlayacağını açıkladı.

Haber Merkezi

Türk Hava Yolları, Covid-19 salgını nedeniyle durdurulan direkt yurt dışı uçuşlarının 18 Haziran'da 6 ülkeden başlayacağını açıkladı. İlk etapta 16 Avrupa şehrinden 14 noktaya uçuş yapılacak.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada, ''Basel'den Gaziantep'e, Frankfurt'tan Elazığ'a... 18 Haziran itibarıyla Avrupa'daki 16 şehirden Anadolu'da 14 noktaya direk uçmaya başlayacağız. Bayrak taşıyıcı olarak memleketin yolunu biraz daha kısaltacak, misafirlerimizi sevdiklerine daha kısa sürede kavuşturacağız'' ifadelerini kullandı. 

Yurtdışı uçuş noktaları, Almanya'da Münih, Berlin, Frankfurt, Stutgart, Hannover, Köln, Düsseldorf ve Hamburg, İsviçre'de Zürih, Cenevre ve Basel, Avusturya'da Viyana ve Salzburg, Hollanda'da Amsterdam, Danimarka'da Kopenhag ve İsveç'te Stockholm olarak açıklandı.

Yurt içi uçuşları noktaları ise Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Ordu-Giresun, Elazığ, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, İzmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak belirlendi.