PE Nautilus AVM Emekçileri Dayanışma Ağı’ndan 11 Mayıs açıklaması: Mücadeleyi ve dayanışmayı büyüteceğiz

Patronların Ensesindeyiz Nautilus AVM Emekçileri Dayanışma Ağı AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılmasına dair bir açıklama yayınladı.

Patronların Ensesindeyiz

Patronların Ensesindeyiz Nautilus AVM Emekçileri Dayanışma Ağı AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılmasına dair bir açıklama yayınladı.

Açıklamanın tamamı şöyle:

Kovid-19 salgını tüm Türkiye’de sürmektedir. Salgın tüm ülkede devam ederken 11 Mayıs tarihinde AVM’lerin açılacağı haberini almış bulunmaktayız. Bu süreçte, herkes için evde kal çağrıları yapılmış olsa da AVM çalışanları bu salgın günlerinde en zor koşullarda çalıştırılmaya devam ettiler. Üstelik esnek çalışma saatleri, kötü yemekhane koşulları ve mobbing ile işçilerin şartları daha da ağırlaştırılmıştır.  Şimdi AVM’lerin tamamen faaliyete geçecek olması ile birlikte AVM çalışanları için durumun daha da tehlikeli hale geleceğinin farkındayız.

Bizler Nautilus AVM Emekçileri Dayanışma Ağı olarak ilan ediyoruz:

AVM çalışanlarının sağlığı her şeyden değerlidir. Mücadelemizi ve çalışanlar arasındaki dayanışmayı büyüteceğiz. Tüm AVM emekçilerini dayanışma ağımıza katılmaya, patronlara karşı mücadelemizi güçlendirmeye, insanca koşullarda çalışmak için birlikteliğimizi büyütmeye davet ediyoruz.

Nautilus AVM Emekçileri Patronların Ensesindedir!