Ebeveyn Okulu: Uzaktan eğitim(sizlik)

Nâzım Hikmet Kültür Merkezi Ebeveyn Okulu, bu Pazar saat 15.00'te 'Uzaktan eğitim(sizlik)' başlıklı bir canlı yayın gerçekleştirecek. Özden Yılmaz Bilgin'in konuşmacı olacağı program, NHKM internet siteleri ve NHKM YouTube kanalı üzerinden izlenebilecek.

Haber Merkezi

Nâzım Hikmet Kültür Merkezi (NHKM) 31 Mayıs Pazar günü saat 15.00'te "Uzaktan Eğitim(sizlik)" başlığıyla bir canlı yayın gerçekleştirecek. 

NHKM'nin canlı yayın duyurusu şöyle:

"Çocuklar geleceğimiz diyor, dünyayı çocuklara vermek istiyoruz. Güzel bir gelecek amacına eşlik eden en önemli aracımız ise doğru insan. 'Bir çocuğu yetiştirme sürecinde yaşadığınız sıkıntılarınızda yalnız değilsiniz, çözümü de yalnız bulamazsınız' dedik ve bu amaçla yola çıktık. Yaklaşık 7 senedir farklı şehirlerde, farklı mekanlarda sizlerle defalarca buluştuk. Nâzım Hikmet Kültür Merkezi Ebeveyn Okulu olarak, çocuk ve ergen tutumlarının günümüz dünyasında nasıl ele alınması gerektiğini konunun uzmanları ile tartışmaya ve tartıştırmaya devam ediyoruz. 

  • Her çocuğun internet ve bilgisayarı var mı? Olanlar bu süreci ne kadar verimli kullanabiliyor? 
  • Devlet Okulu Özel Okul ayrımı. 
  • Evden çalışan anne-babalar bu süreçten nasıl etkileniyor? 
  • İşe gitmek zorunda kalan anne-babaların kaygıları ve çocukların durumları neler? 

Yukarıda yer alan ve benzeri sorunların yol açtığı sonuçlar üzerine düşünmek ve olası problemlerin üstesinden aile içinde anne baba olarak nasıl gelinebileceği hakkındaki görüşleri paylaşmak için buluşuyoruz. 

Konuşmacı: Özden Yılmaz Bilgin 
Moderasyon: Nevin Eracar 

Ebeveyn Okulu ile [email protected] mail adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz."

NHKM internet siteleri ve NHKM YouTube kanalı üzerinden izlenebilecek yayına aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz:

NHKM İstanbul: https://www.nhkm.org.tr/
NHKM İzmir: https://izmir.nhkm.org.tr/
NHKM YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=grxPB2bG2h8