Deniz Bulutsuz darp raporu aldı: Kafamı duvara vurdu, 'Seni öldüreceğim' dedi

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'un kendisine şiddet uyguladığına dair açıklamalarının ardından ünlü oyuncu Ozan Güven'in mahkemeye sunduğu dilekçede evde saldırıya uğradığı ifadeleri yer aldı. Mahkeme, Bulutsuz hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verdi.

Haber Merkezi

Darp olayıyla gündeme gelen sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz ile oyuncu Ozan Güven, birbirleri hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Güven tarafından darp edildiğini söyleyen Bulutsuz, bayıldıktan sonra da şiddetin devam ettiğini söyledi. Güven ise Bulutsuz'un saldırısına uğradığını iddia ederek, "Beni kariyerimi bitirmekle tehdit etti" dedi.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre oyuncu Ozan Güven, Bulutsuz ile 13 Haziran'da Levent'teki evinde kavga etti. Güven’in kendisini dövdüğünü söyleyen Bulutsuz, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Avukatı aracılığıyla korunma talebiyle dilekçe veren genç kadın, baygınlık geçirdikten sonra da Güven'in şiddeti sürdürdüğünü iddia etti. Dilekçede, "Bulutsuz, Güven’in taşkınlıklarına tepki verince şiddet görmüştür. Yüzünde ve vücudunda morluklar oluşmuştur” denildi.

Mahkeme, Ozan Güven’in 2 ay süreyle mağdura yönelik şiddet tehdidi, hakaret ve aşağılamayı içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ayrıca iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi ve bulunduğu konuta yaklaşmamasına karar verdi. Daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak 'darp' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamasıyla Güven'den şikayetçi olan Bulutsuz, şiddet gördüğüne dair fotoğrafları da savcılığa delil olarak sundu.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre, Bulutsuz'un avukatı Mustafa Kurtuluş aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği şikayet dilekçesinde Güven'in 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından yargılanması istendi.

Ozan Güven kendisini savundu

Deniz Bulutsuz’un şikayetinin ardından Ozan Güven de darp raporu aldı.

Güven ifadesinde şunları anlattı:

"Kız arkadaşımla 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra Ramazan isimli arkadaşımın evine gittik. Sohbet ederken Deniz, ‘Ben Ozan’la görüşmeye başladığımda erkek arkadaşımdan fiilen ayrılmamıştım. Çok güzel bir ilişkimiz vardı…’ dedi. Ben de bunun üzerine ‘Bunları anlatmaya ne gerek var Deniz. Nasıl seviştiğinizi de anlat bari…’ dedim. Bu esnada Deniz ve ben birer kadeh rakı içiyorduk. İddia ettiği gibi bir kelime kullanmadım. Sadece bunları söyledim. Daha sonra Deniz ve beni şoförüm evime bıraktı. Şoförüm eve girmeden ayrıldı. Eve gittik. Yatakta oturduk, konuştuk.

'Bana 'Seni Türkiye'ye rezil edeceğim, 'kadın döven adam' diye söyleyeceğim' dedi'

Deniz bana, 'Ayrılmak istiyorsun’ dedi. Ben de ayrılmak istediğimi söyleyince ‘Eğer ayrılırsan seni rezil ederim’ dedi. Tartışmamız ilerledi. Ben yorganı çekerken Deniz de eliyle ittirdiği için komidinin üzerinde duran abajur yere düştü. Kırılmadı, sadece şapkası ayrıldı. Sapı Deniz’in elinde kaldı. Deniz’in elindeki sapı tutarak, ‘Ver ne yapıyorsun’ dedim. Deniz bana ‘Vuruyorsun’ dedi. Abajurun sapını çekiştirirken Deniz’in çenesine çarptı. Çenesine yara bandı yapıştırdım. Bana ‘Seni Türkiye’ye rezil edeceğim, ‘kadın döven adam’ diye söyleyeceğim’ dedi. Bana vurmaya başladı. Ellerini tuttum, yüzümden yaralandım. Şoförümü aradım Deniz’i götürmesini istedim. Öldürmekle tehdit ederek gitmesine engel olmadım. Kasten darp etmedim, sinkaflı sözler söylemedim. Telefonunu gasp etmedim. 13 Haziran’da Deniz, WhatsApp'tan bir grup kurarak arkadaşlarımı eklemiş ve darp edildiğine ilişkin fotoğrafları paylaşmış. Bir gün sonra ise ben ateşim çıktığı için hastaneye gittiğimde doktor darp izlerini görünce darp raporu tuttu. Amacım darp raporu almak değildi.”