Çocuk Şenliği: Ebeveyn Okulu

Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği Güzel Günler Göreceğiz çocuk şenliği programında youtube üzerinden canlı yayınlanacak olan bir Ebeveyn Okulu programı var. Program 14.00'de başlıyor ve izleyenleri tartışmaya davet ediyor.

Haber Merkezi

Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nin 23 Nisan şenlik programında canlı yayın olarak gerçekleşecek Ebeveyn Okulu etkinliği saat 14.00'de başlıyor. Etkinliğin konuşmacıları Dr. Nevin Eracar ve Özlem Koç.

Ebeveyn Okulu şöyle tanıtılmış: 

Anne, baba olup çocukken neler hissettiğini unutanlardan mısınız? Peki bu neden önemli? Tüm ailenin evde birlikte zaman geçirdiği karantina günlerinde ebeveyn ve çocuk etkileşimi ve ilişkiler hakkında düşünelim ve konuşalım.

Çocuklar geleceğimiz diyor, dünyayı çocuklara vermek istiyoruz. Güzel bir gelecek amacına eşlik eden en önemli aracımız ise doğru insan. “Bir çocuğu yetiştirme sürecinde yaşadığınız sıkıntılarınızda yalnız değilsiniz, çözümü de yalnız bulamazsınız” dedik ve bu amaçla yola çıktık. Yaklaşık 7 senedir farklı şehirlerde, farklı mekanlarda sizlerle defalarca buluştuk. Nâzım Hikmet Kültür Merkezi Ebeveyn Okulu olarak, çocuk ve ergen tutumlarının günümüz dünyasında nasıl ele alınması gerektiğini konunun uzmanları ile tartışmaya ve tartıştırmaya devam ediyoruz.

Ebeveyn Okulu ile [email protected] mail adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.