Bolu Halk Eğitim Müdürü'nden darbe paylaşımı: Geçen sefer hazırlıksız çıkmış idik

Bolu İl Halk Eğitim Müdürü Kenan Öztürk sosyal medyada silahlı paylaşım yaparak, 'Darbe sakızı çiğneyenler yutun o sakızı. Şişirip balon yapıp patlatmaya kalkarsınız... Geçen sefer hazırlıksız çıkmış idik, bu sefer millet iradesine çok daha ateşli sahip çıkacağız. Yanarsınız...' diye yazdı. 

Haber Merkezi

AKP'lilerin "darbe tehlikesi var" diyerek yaptığı tehdit paylaşımları devam ediyor.

Bolu İl Halk Eğitim Müdürü Kenan Öztürk sosyal medyada yaptığı silahlı paylaşımda, "Darbe sakızı çiğneyenler yutun o sakızı. Şişirip balon yapıp patlatmaya kalkarsınız... Geçen sefer hazırlıksız çıkmış idik, bu sefer millet iradesine çok daha ateşli sahip çıkacağız. Yanarsınız..." diye yazdı. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde bulunduğu Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) yurtlarında seminer veren Öztürk'ü Milli Türk Talebe Birliği Bolu İl Başkanlığı da ziyaret etmiş.

 Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün ‘Arafta Sorular’ adlı programına katılan Sevda Noyan da canlı yayında ölüm tehdidinde bulunmuştu.

Sevda Noyan, programda, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Bizim sitede var hâlâ 3-5 (komşu), benim listem hazır." sözlerini sarf etmiş, programın sunucusu Esra Elönü ise Noyan’ın sözleri üzerine; “‘Ayak’ az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar” diyerek yanıt vermişti.